Mike & His Hard Workin' Band

Haugstadvegen 8,
2647 Sør-Fron
Norway

post@starmusic.no

(47) 975 44 317

Mike & His Hard
Workin'
Band


Hva får vi når vi tar en vokalist og frontfigur fra det svenske toppbandet «Mike & The Strangers», en svensk steelgitarist fra Älvdalen i Sverige og bandet «Silver Wings», en rotekte Ørstaværing fra bandet «Crashville» som gitarist, en Nord-Østerdøl på bass, og en vaskekte Gudbrandsdøl, og trommeslager som har spilt med flere av de fremste countryartistene i Norge?  Jo, da får du rotekte Americana musikk og bandet, Mike & His Hard Workin’ Band !

Mike & His Hard Workin’ Band er et renspikket country band som leverer ekte Country Music «To The Bone», men som så mange andre velger også Mike & His Hard Workin’ Band å kalle sin musikk for Americana, på grunn av at dagens mere moderne country ikke helt passer inn i bandets egen sjanger som er «The Real Deal»

Mike & His Hard Workin’ Band er sammensatt av musikere med lang fartstid i bransjen, og som brenner for denne sjangeren, og leverer fra hjertet i hver takt og tone av musikken.

Artisten/vokalisten og frontfiguren i Mike & His Hard Workin’ Band, Mikael Fredriksen synger fra hjerterota og leverer både egenprodusert musikk, og covermateriale i sammen med et stødig komp, fra fremragende musikere på sine instrumenter. Dette er musikk som går rett i hjertet på publikum!

Kontakt oss

 
 
 
  • Kontakt oss
  • Adress: Haugstadvn 8, 2647 Sør-Fron, Norway
    Phone:  +47 975 44 317
  • Email: post@starmusic.no

Copyright © All Rights Reserved